YOGA
Yin och HathaYoga i Sverige
SpaceForYoga
 
Hem     Yin och HathaYoga     Workshops     Resor     Schema/Priser     Coachande livssamtal     Yoga tillbehör     Kontakt
 
Yin och HathaYoga i Bohuslän och Göteborg
Workshops
YinYoga
Bygger på den kinesiska medicinens principer om yin och yang. Hälsa och välbefinnande i balans I YinYoga Transformation saktar hela kroppen ner och det mesta av bruset utifrån försvinner. Se introduktion under rubriken Yin och HathaYoga >>
Hipopener - Höftöppnaryoga
3 timmars workshop
Höftöppnaryoga förbättrar hela höftledens rörelseförmåga, vilket främjar både glädje och livskvalitet. Under 3 timmar kommer vi med hjälp av olika yoga och kroppsövningar att göra höfterna mjuka och rörliga. Vi börjar dagen med övningar i kroppsmedvetenhet och balans för att på så sätt komma kontakt med kroppen. Sedan fortsätter vi med ett fullständigt program i höftöppnaryoga.
24 timmars "Den kreativa processen"
Hur kan du utöka perspektivet på kreativitet. Hur kan du använda denna insikt på bästa sätt i din vardag? Workshopen innehåller kreativa övningar, yoga, kroppsmedvetenhet, tystnad, dans och inquiry.
12 timmars "7 Step Walking meditation"
Unik Buddistisk meditationsmetod. Rörelse och stillhet i en terapeutisk energimeditation. "7 Step walking meditation" är en terapeutisk energimeditation en unik rörelsemeditation som kan hjälpa dig att finna stillheten, visheten och svaren bakom dina tankar, handlingar och känslor. Du göra meditationen närhelst du önskar och känner behov av. Ingen bestämd plats eller utrustning krävs.

Du kan även använda 7SWM om du önskar lösa konflikter privat eller på din arbetsplats. Då deltar båda parter. Detta skall enbart ske under överinseende av certifierad 7SWM lärare.
"Den lekfulla ryggraden"
Vi är alla födda ur vatten men när benen blir starkare och musklerna större tappar vi kontakten med vår ursprungliga rörlighet. Här lär du dig att känna kontakten med hela ryggraden och alla kotorna och på ett djupare plan få kontakt med dina känslor och ditt undermedvetna.
 
Kontakta mig:
Anurati Lüning
Anurati Lüning       0702-773737       spaceforyoga@gmail.com