YOGA
Yin och HathaYoga i Sverige
SpaceForYoga
 
Hem     Yin och HathaYoga     Workshops     Resor     Schema/Priser     Coachande livssamtal     Yoga tillbehör     Kontakt
 
Yin och HathaYoga i Bohuslän och Göteborg
YinYoga
"Rörelse i stillhet skapar sann livsglädje"
YinYoga Transformation är en rörlig, lättsam och glädjefylld meditativ yogaform där du på ett djupare plan kommer i kontakt med din kropp.

I YinYoga Transformation fokuserar du framförallt på höfter, lår och bäcken samt rörlighet i ryggraden. Bindväv, senor och ligament är områden du når med denna forma av yoga. En rörlig och följsam ryggrad skapar en känsla av frihet och glädje. Du lär dig att flytta muskelenergi mot avslappning. Vi utför de flesta övningar på golvet och stannar kvar i positionerna under längre tid med hjälp av medveten andning, rörelse och avslappning.

I YinYoga Transformation stabiliserar du leder och undviker översträckning. Inga statiska positioner utan rörlighet och lyhördhet för det som händer i kroppen. I YinYogaTransformation undervisar jag också i principerna om andningens påverkan på ryggraden.

Glädje, rörlighet och välbefinnande i balans.
HathaYoga
Jag undervisar också i HathaYoga en något mer dynamisk form av yoga men bygger på yogans grundprinciper rörelse, närvaro och andning.
 
Kontakta mig:
Anurati Lüning
Anurati Lüning       0702-773737       spaceforyoga@gmail.com